Zeycan Özmen is geboren op 22 augustus 1981 in Kayseri te Turkije. Zij is het middelste kind van een familie met drie kinderen. Zij heeft de basisschool en de middelbare school in Kayseri afgerond. In 2000 is zij naar Nederland gekomen. Zeycan woont al 23 in Oudenbosch en spreekt voldoende Nederlands. In Nederland heeft zij fotografiecursussen gevolgd voor bruiloften, baby en zwangerschappen, familieportretten en natuur. Verder heeft zij nog cursussen gevolgd voor het gebruik van MacBook, Photoshop, heeft ze diverse certificaten gehaald en is professioneel met fotografie begonnen.

Meer informatie volgt.

Door Albertien Perdok

Albertien studeerde Bos- en natuurbeheer aan Wageningen Universiteit en werkte voor organisaties zoals het Wereld Natuur Fonds en het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd. Nu is ze werkzaam als procesleider voor het programma circulair voedselsysteem bij de gemeente Altena. De rode draad: duurzaamheid. Albertien: "Met de activiteiten in de Salon wil ik mensen in verbinding brengen met elkaar. Mensen bewust maken van onze plek op deze planeet zodat we beter zorgen voor onze natuur."