Tegenlicht meet-up Oudenbosch ‘Nederland bij de les’

Tegenlicht meet-up Oudenbosch ‘Nederland bij de les’

44 44 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op 12 september kijken we naar de VPRO Tegenlicht documentaire ‘Nederland bij de les’.

Deze documentaire gaat over het onderwijs en bijles in Nederland: “Er is een stijging aan bijlesscholen en stichtingen voor buitenschoolse huiswerkbegeleiding. Creëert deze ontwikkeling een nieuwe ratrace van ouders? Ouders die op zoek zijn naar nieuwe en onderscheidende manieren om status door te geven aan de volgende generatie: hun kinderen. En, schept deze race niet een nieuwe kloof, in de samenleving, tussen de haves and have nots?”

Goed om te weten

  • Deelname aan de meet-up is gratis. Wel vragen we jou om je in te schrijven via de knop ‘registreren voor activiteit’ op deze pagina.
  • De meet-up is van 20.00 tot 22.00u. We kijken eerst naar de laatste aflevering van VPRO Tegenlicht. Daarna gaan we erover in gesprek.
  • Albertien, programmamaker bij De Salon, is de gespreksleider. Ze bereidt een aantal vragen en stellingen voor.

Klik hier voor meer informatie en de jaarplanning van Tegenlicht meet-up Oudenbosch.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tegenlicht-meet-up-oudenbosch-938255636867 →

 

Datum en tijd

12-09-2024 | 20:00 aan
12-09-2024 | 22:00
 

Einddatum registratie

12-09-2024
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Door Albertien Perdok

Albertien studeerde Bos- en natuurbeheer aan Wageningen Universiteit en werkte voor organisaties zoals het Wereld Natuur Fonds en het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd. Nu is ze werkzaam als procesleider voor het programma circulair voedselsysteem bij de gemeente Altena. De rode draad: duurzaamheid. Albertien: "Met de activiteiten in de Salon wil ik mensen in verbinding brengen met elkaar. Mensen bewust maken van onze plek op deze planeet zodat we beter zorgen voor onze natuur."