Kunst en Atelier route Halderberge

Kunst en Atelier route Halderberge

51 51 mensen hebben dit evenement bekeken.

Tijdens de Kunst en Atelier route Halderberge (KENA) kunnen bezoekers het werk van ruim 100 verschillende kunstenaars ontdekken op ruim 25 locaties. De Salon doet mee aan KENA als locatie en is beide weekenden geopend. Kom in de Salon het werk van vijf kunstenaars bewonderen!

Tijdens de KENA gaan mensen op pad om te worden ondergedompeld in kunst en cultuur en om te ontdekken dat er binnen Halderberge ontzettend veel talent zit. Met deze route biedt KENA de lokale en regionale kunstenaars een mooi podium. Het aanbod aan kunstlocaties is groot en erg gevarieerd. Wie op pad gaat kan zich, vanaf het uiterste puntje van Hoeven en Bosschenhoofd, Oudenbosch tot aan Oud-Gastel verbazen over de meest uiteenlopende locaties. Van hotel tot huiskamer, van achtertuin tot kerk, van villa tot werkatelier. Die verscheidenheid maakt deze kunst- en atelierroute zo bijzonder.

Dit jaar is de zesde editie van KENA met als thema ‘magie’. In de Salon kunt u genieten van het werk van de volgende vijf kunstenaars:

  • Zeycan Özmen, fotografie (7, 8 september)
  • Amber Prent, illustratie/schilderkunst (7, 8 september)
  • Marian van Garsel, keramiek doosjes (7, 8, 14, 15 september)
  • Jordy Talboom, fotografie (14, 15 september)
  • Gemma Camphens, design/video/zang (14, 15 september)

Kortom, KENA biedt een geweldige mogelijkheid om de lokale en regionale kunstenaars te ontmoeten in hun atelier of exporuimte. Veel verscheidenheid in kunstwerken op de meest uiteenlopende locaties. Een must voor de kunstliefhebber, per fiets, wandelend of auto. Brochures van de KENA zijn (ter zijner tijd) beschikbaar bij diverse horecapunten, het toeristisch infopunt (bij de basiliek in Oudenbosch) en op tal van plaatsen binnen en buiten Halderberge.

Meer info op: http://www.kena-route-halderberge.nl/

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://de-salon.nl/registreren/ →

 

Datum en tijd

07-09-2024 | 11:00 aan
07-09-2024 | 17:00
 

Einddatum registratie

07-09-2024
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Door Albertien Perdok

Albertien studeerde Bos- en natuurbeheer aan Wageningen Universiteit en werkte voor organisaties zoals het Wereld Natuur Fonds en het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd. Nu is ze werkzaam als procesleider voor het programma circulair voedselsysteem bij de gemeente Altena. De rode draad: duurzaamheid. Albertien: "Met de activiteiten in de Salon wil ik mensen in verbinding brengen met elkaar. Mensen bewust maken van onze plek op deze planeet zodat we beter zorgen voor onze natuur."