Pop-up Expo Growing Pains

Pop-up Expo Growing Pains

18 18 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het werk van kunstenaar Joep! is slechts op één dag van dichtbij te bewonderen in de Salon.

Joep! ontwikkelde het project ‘Growing Pains’ voor jongeren en jongvolwassenen. Hij wil hen laten zien dat ze uit de sleur kunnen komen, zolang ze maar stappen durven te zetten. Keuzes maken hoort bij het volwassen worden. Van kunststof creëerde Joep! zes stripfiguren met een 3D-effect met bijbehorende teksten. Het project ‘Growing Pains’ was eerder al te zien in de Nieuwe Veste in Breda.

Growing Pains is vanaf 18 september via de etalage te bewonderen en op zaterdag 12 oktober kan je even binnen kijken.

Joep! kreeg eerder dit jaar de aanmoedigingsprijs van de vakjury Cultuurprijzen Halderberge. Hij onderscheidt zich volgens de jury onder meer door zijn originele aanpak en kleurt graag ‘buiten de lijntjes’. Lees het hele artikel over Joep!.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://de-salon.nl/registreren/ →

 

Datum en tijd

12-10-2024 | 13:00 tot
12-10-2024 | 17:00
 

Einddatum inschrijving

12-10-2024
 

Locatie

 

Organisator

 

Evenement categorie

Delen met vrienden

Door Martijn van Haaster

Opgegroeid onder de rook van Rotterdam en nu woonachtig in Oudenbosch. Getrouwd en vader van twee jongens. Na de vakopleiding Illustratie aan de Willem de Kooning Academie (WdkA) in Rotterdam, ben ik als visualiser en interieurarchitect van exclusieve interieurs mijn loopbaan begonnen. Nu ben ik werkzaam als architect en hoofdontwerper van vakantie- en attractiepark Duinrell. Mijn drijfveer om telkens weer iets nieuws te creëren, komt nu tot uiting in De Salon. Een prachtige plek voor inspirerende ontmoetingen, kunst en cultuur.