Expositie Liesbeth de Waal

Expositie Liesbeth de Waal

10 10 mensen hebben dit evenement bekeken.

In de maand november is het werk van Liesbeth de Waal te zien in de Salon. Bezoekers kunnen genieten van ongeveer 25 werken, waaronder diverse portretten van kinderen en muzikanten. Met haar snelle manier van schilderen weet Liesbeth mensen te ‘vangen’ in het moment. Hierdoor ontstaan levendige schilderijen.

Kom het zelf ervaren van 2 tot en met 24 november op zaterdag en zondag van 13.00-17.00u.

Liesbeth woont in Bergen op Zoom, waar ze ook haar atelier heeft. De materialen waarmee ze het meeste werkt zijn acrylverf, tekenmaterialen en aquarel. Haar werk is expressief figuratief.

Liesbeth over eerdere exposities: “Tot nu toe heb ik verschillende keren geëxposeerd in Wouw, Rosmalen, Goes, Den Bosch en in Bergen op Zoom. Vorig jaar heeft er verschillende keren een werk van mij in het Markiezenhof in Bergen op Zoom gehangen. Vorig jaar heb ik meegedaan met ‘Colourfield Performance’ in Elst. Een aantal jaren heb ik ‘Montmartre in de Engelsestraat’ georganiseerd tijdens het monumentenweekend.”

Interesse om zelf te schilderen? Liesbeth nodigt je uit om contact met haar op te nemen: “Twee keer per maand houd ik open atelier, voor wie een keer wil proberen of schilderen iets voor hem/ haar is; voor wie wel lessen wilt hebben maar niet elke week; of voor gevorderden die thuis werken maar wat extra advies of inspiratie willen krijgen. De data kun je per half jaar op mijn website vinden of, als je dat wilt, stuur ik je het per mail.”

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://de-salon.nl/registreren/ →

 

Datum en tijd

10-11-2024 | 13:00 tot
10-11-2024 | 17:00
 

Organisator

 

Evenement categorie

Delen met vrienden

Door Albertien Perdok

Albertien studeerde bos- en natuurbeheer aan Wageningen Universiteit en werkte voor organisaties zoals het Wereld Natuur Fonds en het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd. Nu is ze werkzaam als ecoloog bij de Gemeente Roosendaal. De rode draad: duurzaamheid. Albertien: "Met de activiteiten in de Salon wil ik mensen in verbinding brengen met elkaar. Mensen bewust maken van onze plek op deze planeet zodat we beter zorgen voor onze natuur."